•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop 2016

Horoscop Ianuarie 2016

Prima luna din 2016 va fi o perioada importanta pentru afaceri personale si obiective ambitioase. Ti se va parea mai usor sa inspiri incredere colegilor sau partenerilor de afaceri; cooperarea va fi mai usor de obtinut. Desi probabil te vei confrunta cu multe greutati, vei reusi sa-ti duci proiectele la bun sfirsit.

rn

In ianuarie vor fi momente prielnice pentru a intra in relatie cu oameni aflati la departare; mai ales pentru afaceri. Cei care desfasoara profesii liberale (medici, avocati, arhitecti...) pot sa-ti fie de un real ajutor.

rn

Problemele ce pot apare in relatiile cu rudele prin alianta pot fi rezolvate satisfacator.

rn

Primele trei saptamini din ianuarie sint extrem de importante atit in cariera cit si in plan personal. Vei avea nevoie de mai multa grija decit de obicei pentru a nu iti indeparta colegii sau alti oameni de a caror bunavointa depinzi. Oamenii sint, de obicei, inclinati sa isi doreasca sa fie de ajutor, dar daca te vei manifesta de o maniera solicitanta, egoista, nerabdatoare, ii vei descuraja pe cei apropiati.

rn

In aceasta luna vei fi plin(a) de energie; foloseste-o cu intelepciune pentru a nu conduce la exagerare si epuizare. De asemenea, aceasta energie deosebita te poate face sa accepti un volum de lucru mai mare decit poti duce la bun sfirsit.

rn

Prima saptamina a lui ianuarie va fi importanta pentru stabilirea de noi prietenii; te vei simti bine inconjurat(a) de lume multa. Activitatile sociale pot sa te ajute in cariera sau in afaceri sau pot continua sa furnizeze oportunitati pentru aventuri romantice de viitor; poti intilni oameni noi alaturi de care sa te simti bine. Poate fi o perioada fericita pentru povesti de dragoste mai noi sau mai vechi, chiar daca, pina la urma, s-ar putea sa nu le dedici prea mult din timpul tau.

rn

De asemenea, relatiile secrete sint posibile, dar vor trebui tratate cu multa discretie pentru a evita situatiile dificile.

rn

Cei mai multi nu vor avea de facut calatorii foarte importante in primele zece zile, cel mult citeva deplasari scurte. In schimb, o calatorie iti va fi de ajutor pentru unele planuri personale spre sfirsitul lunii. Aceasta te va ajuta sa intri in contact cu oamenii, lucru folositor pe multe planuri. Informatii utile pot fi obtinute, imbunatatindu-ti situatia financiara.

rn

In ianuarie ti se vor oferi probabil mai multe oportunitati de a-ti demonstra abilitatile si indeminarea, la serviciu sau la scoala. Munca ta va primi o atentie sporita din partea superiorilor si, daca esti angajat(a), s-ar putea sa obtii o marire de salariu. Atentie, totusi, sa nu-ti neglijezi colegii; chiar daca te simti in forma, nu vei putea sa rezolvi totul de unul/una singur(a). De asemeni, zilele de 21, 24 si 27 cer mult tact in relatia cu superiorii.

rn

Norocul care probabil ca a inceput sa se faca simtit in relatiile financiare va continua, astfel incit oportunitati de noi cistiguri vor fi posibile. Dupa data de 20, toate aspectele financiare se vor imbunatatii, dar, in acelasi timp, vor necesita mai multa grija decit de obicei.

rn

Dorinta de a obtine venituri suplimentare s-ar putea sa te conduca sa-ti asumi riscuri pe care, in mod obisnuit, nu ti le-ai asuma. Nu uita, aventurile speculative pot cauza pierderi serioase, iar cheltuitul nesabuit trebuie evitat; iti poti pune in pericol economiile strinse cu greu.

rn

Oricum, munca pe care o faci iti va putea ajuta situatia financiara, chiar daca in cele trei zile mentionate mai sus pot sa apara probleme in relatia ta cu oamenii de care depinzi.

rn

 

rn

Horoscopul lunii Ianuarie 2016 prezinta doar caracteristicile generale ale lunii. In functie de situatia personala a fiecaruia, pot sa apara modificari semnificative. De aceea, pentru detalii va recomandam sa consultati si horoscopul zilnic oferit de Acvaria.ro - Stelele sa-ti lumineze calea!

rn