•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Varsator - 15 martie 2019

Horoscop Acvaria Varsator

  1. Saptamana asta se va dovedi extraordinara, cu o combinatie echilibrata de dragoste si dorinta. A venit timpul sa actionezi, mai degraba decat sa astepti atmosfera perfecta.


Sanatatea trebuie sa fie principala ta preocupare. Stresul nu iarta! Tot raspunzi la telefon asteptind o veste buna, dar ai grija la celelalte discutii. Incearca sa te relaxezi; eventual ia-ti citeva ore libere. S-ar putea sa le fie greu, dar cei din jur se pot descurca si fara tine. Gindeste-te si la propria persoana!


Nu lasa lucrurile la voia intimplarii bazindu-te doar pe soarta. Aceasta iti creaza doar fundalul, broderia iti apartine.


Daca te vei izola, nu vei avea niciodata sansa de a-ti gasi adevarata dragoste. Ai putea sa treci pe linga ea si sa nu-ti dai seama. Nu e pacat?


  1. In ultima vreme, simti ca proiectele tale profesionale nu sunt ale tale. Ca mai degraba sunt cele pe care parintii tai, poate mama ta in special, au vrut sa le urmezi. Analizeaza-ti cariera din toate unghiurile si incearca sa descoperi ceea ce iti doresti tu cu adevarat. Astazi este o zi in care ar putea ca lucrurile sa iti fie mai clare.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.