•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Varsator - 11 februarie 2019

Horoscop Acvaria Varsator

O sa ai sansa sa faci niste “curatenie” spirituala si sa renunti la niste sentimente care te opresc sa mergi mai departe. Visele s-ar putea sa fie intense si sa iti dea directia de care ai nevoie.


S-ar putea sa descoperi ca nu toate proiectele se intimpla asa cum ti-ai dori. Uneori vei putea gasi un motiv, alteori nu. Important este sa continui, fara a incerca sa-ti diseci fiecare decizie; pina la urma vei reusi sa-ti atingi telurile.


  1. Responsabilitatile pe care relatia ta actuala ti le-a pus in carca, in ultima vreme, par a fi coplesitoare. Nu uitati sa va purtati cu blandete unii cu altii. Daca ai o relatie la distanta, incearca apele cu grija.


Astazi este o zi buna pentru surprize. Surprinde-i pe cei apropiati: iesiti la o intalnire in 2, suna un prieten cu care nu ai mai vorbit de mult.


Acum poti mai usor sa-ti respecti promisiunile pe care ti le-ai facut. Ti se va parea mult mai usor sa renunti la fumat sau la tonele de ciocolata pe care le maninci de obicei. Nu uita: mersul pe jos te va ajuta sa-ti oxigenezi creierul.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.