•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Varsator - 20 februarie 2017

Horoscop Acvaria Varsator

Astazi aveti grija sa nu va lasati atras(a) intr-o disputa. Chiar daca poate parea nesemnificativa la inceput, consecintele s-ar putea sa fie cu totul neasteptate. Fiti prudent(a)!


Pesimismul si indoiala te vor cuprinde, iar viitorul ti se va parea nesigur si intunecat. Un suflet apropiat te va ajuta sa depasesti toate greutatile. Dragostea vindeca multe rani.


Stelele te incurajeaza astazi sa te uiti la tine. Ce a fost bine pentru tine anul care a trecut. Ce lucruri ai facut pentru a avea grija de corpul tau?  Zilele in care erai bun(a) cu tine probabil includeau mancare proaspata si delicioasa, exercitiu fizic si o senzatie generala ca nu trebuie sa fii altceva/altcineva decat esti. Vezi cum iti poti creste acest sentiment in perioada urmatoare.


  1. Te-ai hotarat sa iti faci singur(a) norocul. Esti prea destep/desteapta ca sa iti inchipui ca poti astepta ca lucrurile sa se schimbe fara efort personal si munca. Si iti atragi norocul prin faptul ca esti puterni(a) si nu te dai batut(a)


Astazi colegii par sa nu lucreze bine impreuna cu tine. Verifica lucrurile de doua ori, mai ales atunci cind depinzi de rezultatele altcuiva.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.