•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Varsator - 21 august 2017

Horoscop Acvaria Varsator

  1. Prietenii si vecinii te vor privi ca pe o autoritate si un lider. Spune ce vrei si unde vrei sa mergi si uita-te cum toata lumea te ajuta sa ajungi acolo.


S-ar putea sa ti se impuna o decizie contrara vederilor tale. Chiar daca vine de la cineva superior ierarhic incearca sa-ti sustii punctul de vedere cu argumente. Abordeaza situatia cu calm.


Dupa ceva vreme in care te-ai intrebat unde ti-a disparut norocul, iata-l ca se intoarce. Stima ta de sine creste si treci pur si simplu peste obstacole care pana acum te opreau


Nu uita ca un cuplu nu se poate baza doar pe o relatie fizica. Trebuie mentinut un program comun cit mai strins. Scinteia dragostei depinde de multe alte fatete. Atunci cind ajungeti la armonie psihologica si mentala, adevarata flacara va arde mult mai puternic.


Astazi fa tot posibilul sa ajungi undeva linga o apa, pentru a absorbi vibratiile ei binefacatoare. Bea destule lichide pentru a evita problemele de tipul deshidratarii. Vei avea o zi aspra, care te va extenua. Pe seara, iti va face bine o baie relaxanta.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.