•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Taur - 21 martie 2019

Horoscop Acvaria Taur

Desi azi vei simti o tentatie aproape irezistibila sa incepi un proiect nou, asigura-te mai intai ca ai terminat treburile incepute. Iti va fi destul de greu, mai ales ca in aceasta perioada toate vibratiile te indeamna catre lucruri noi si incitante. Dar energia investita in noi inceputuri va fi una pierduta in zadar daca exista o gramada de lucruri nerezolvate in urma. Mai bine ar fi sa te folosesti de acest prilej pentru a pune bazele unui nou sistem de lucru: ce incepe trebuie terminat.


Asculta inainte sa vorbesti. Da-le oamenilor timp sa isi spuna gandurile si emotiile inainte sa ii intrerupi. O sa inveti multe lucruri daca ai rabdare si atentie catre gandurile oamenilor.


Fereste-te de boli incercind sa-ti reduci din stres. Jumatate de ora de somn in plus s-ar putea sa se dovedeasca miraculoasa.


Adu-ti aminte de calificarea ta atunci cind vei discuta in contradictoriu cu colegii. Apara-ti cu argumente decizia pe care ai luat-o. Daca vei aborda situatia cu tact, respectul pe care ti-l vor arata va creste.


Daca nu ai ceva presant de facut incearca sa iesi din rutina zilnica. Email, telefon, messenger, toate sint folositoare, dar si epuizante. Pe cit posibil incearca sa renunti o vreme la calculator, stinge televizorul, inchide radioul si mergi sa te intilnesti cu prietenii. Pina la sfirsitul zilei ceva indelung dorit s-ar putea sa ti se intimple.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.