•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Taur - 15 ianuarie 2020

Horoscop Acvaria Taur

Indiferent care vor fi consecintele ulterioare ale alegerilor tale, asupra acestora nu ai control. Ce poti controla, insa, este ca alegerile tale sa fie conforme cu ce simti tu ca fiind bine pentru tine. Nu uita ca acesta este singurul reper care nu se schimba niciodata.


Increderea ta in tine te face sa te simti capabil(a) de orice. Si gandesti la scara  mai mare ca cei din jur. S-ar putea sa ii sperii putin cu imaginea ta vasta, dar in curand or sa inteleaga ce incerci sa le spui.


Ai putea sa fii tentata sa cheltuiesti in exces, mai ales daca nu gandesti linistit despre pret si valoare. Daca ai vreun dubiu, roaga un prieten sa te ajute sa te hotarasti.


Stelele te incurajeaza astazi sa te uiti la tine. Ce a fost bine pentru tine anul care a trecut. Ce lucruri ai facut pentru a avea grija de corpul tau?  Zilele in care erai bun(a) cu tine probabil includeau mancare proaspata si delicioasa, exercitiu fizic si o senzatie generala ca nu trebuie sa fii altceva/altcineva decat esti. Vezi cum iti poti creste acest sentiment in perioada urmatoare.


Emotiile puternice pot stirni cuvinte aprige asa ca ai grija ce spui. Gindeste-te bine inainte de a incepe o disputa; astazi este foarte usor sa te lasi prins(a) intr-o argumentatie fara sens. Pastreaza-ti echilibrul si evita ca neintelegerile sa te marcheze; cel mai bine este sa te concentrezi asupra aspectelor care te fac fericit(a).


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.