•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Taur - 20 aprilie 2018

Horoscop Acvaria Taur

O reorganizare sexuala se prevede: te vei simti mai sigur(a) pe tine si o sa experimentezi mai multa placere sau, daca esti singur(a) pobabil iti vei gasi un nou partener.


In aceasta perioada fereste-te de toane de moment, risti sa periclitezi o relatie stabila. Nu te lasa antrenat(a) in gesturi necugetate.


Te asteapta o serie intrega de lucruri pe care esti obligat(a) sa le faci. Asta e, nu le ignora, dar nici nu-ti dedica intreaga energie unor proiecte impuse de altii.


Intuitia iti este de folos in ceea ce priveste problemele legate de cariera. Poate ca ti-ai trasat deja citeva linii generale pe care ar trebui sa mergi si astazi totul pare mai clar. Pastreaza totusi o doza de circumspectie. Nu te grabi sa actionezi, nu lua decizii pripite. Foloseste-ti atit inteligenta cit si intuitia ca sa evaluezi obiectiv situatia, si fa miscarile la momentul potrivit.


Stresul, oboseala, lipsa de grija si graba sunt dusmanii tai cei mai mari saptamana asta. Ai grija ca ai putea pati accidente sau raceli.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.