•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Taur - 18 noiembrie 2017

Horoscop Acvaria Taur

Fii cu atentie la visele cu ochii deschisi pe care le ai astazi. Probabil este o solutie care creste in ele sau o inspiratie neasteptata.Nivelul tau de energie este pozitiv astazi. Asta iti da forta si putere si te lasa sa ai grija de tine si vitalitatea ta. Energia zilei iti incurajeaza personalitatea sa straluceasca. Pare ca te manifesti cu libertate in fiecare situatie pe care o intampini azi.  1. Poate nu controlezi tot ce ti se intampla astazi la munca. Ai putea incerca sa compensezi prin entuziasm, dar nu te simti la fel de increzator(oare) si pe dinauntru. Daca ti-ai cunoaste mai bine sentimentele extreme ai putea reactiona, cu mai putina frica.


Tinjesti dupa o relatie apropiata; vrei sa ai cui sa ii impartasesti cele mai ascunse dorinti. Incearca sa cunosti oameni noi; vei avea sansa de a intilni pe cineva deosebit.


Discutind cu ceilalti, vei ajunge la ceva ce te avantajeaza. Talentul tau creativ se va face simtit si meritele iti vor fi recunoscute. Ar fi bine sa pui bazele unui parteneriat cu cineva cu care te simti confortabil.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.