Scorpion - 29 iunie 2016

Horoscop Acvaria Scorpion

Pare ca ai prea multa energie pentru oamenii din jur, astazi. Incearca sa o canalizezi spre sport sau sala. Asta iti va face si tie si lor bine.


Acceptarea corpului tau este o munca de o viata, daca nu o ai deja. Alinierea planetelor din aceasta perioada insa, te sustin sa vezi in spatele a ce esti de obicei dispus(a) sa vezi despre tine.

 


Daca nu ai ceva presant de facut incearca sa iesi din rutina zilnica. Email, telefon, messenger, toate sint folositoare, dar si epuizante. Pe cit posibil incearca sa renunti o vreme la calculator, stinge televizorul, inchide radioul si mergi sa te intilnesti cu prietenii. Pina la sfirsitul zilei ceva indelung dorit s-ar putea sa ti se intimple.


Deschide-ti sufletul catre persoana iubita. Amindoi veti avea de cistigat.


Inima ta se simte generoasa astazi si probabil ca vei simti nevoia sa faci pe toata lumea sa zambeasca. Fii gerenos/generoasa cu lumina ta interioara si lumea te va aprecia. Nu poti sa gresesti daruind complimente si incurajari. Vei ajuta oamenii sa vada ce este bine in ei si ei vor scoate ce este mai bine in tine.Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.