•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Sagetator - 11 iulie 2019

Horoscop Acvaria Sagetator

Astazi, impreuna cu ceilalti oameni din casa ta, s-ar putea sa va ganditi la schimbari pe care le puteti aduce casei. Poate este vorba despre redecorare sau poate  este ceva atat de simplu ca o curatenie generala. Ar putea insa sa fie  vorba si despre posibilitatea mutarii intr-un loc complet nou. Oricum nevoia de schimbare este in aer, deci nu ezita! Haide, fa primul pas! Cu curaj!

 

 


Fereste-te de boli incercind sa-ti reduci din stres. Jumatate de ora de somn in plus s-ar putea sa se dovedeasca miraculoasa.


Este timpul sa te iei in serios. Fii atent(a) la nevoile si la obiectivele tale. Va trebui sa depasesti niste imprejurari care nu iti sint prielnice. Ziua de azi poate fi una foarte norocoasa daca vei privi viitorul cu incredere.


O schimbare brusca a situatiei financiare s-ar putea sa te descumpaneasca. Reactioneaza cu calm, pina la urma vei iesi in cistig. Important este sa nu iei decizii pripite.


Invata din trecut, dar nu te concentra pe el ca si cum ar fi viitorul. Analizeaza, aplica lectiile invatate si mergi mai departe!


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.