•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Sagetator - 20 februarie 2017

Horoscop Acvaria Sagetator

Desi treci printr-o perioada de nesiguranta, tine minte ca lucrurile pe care le stii ca fiind sigure in adancul sufletului tau, nu se schimba niciodata.


Te pindeste o mare nesabuinta. O alegere neinspirata se va razbuna, iar indiscretiile unui bun prieten nu vor face decit sa inrautateasca lucrurile.


Aceasta este ziua in care vei straluci. Nu abandona proiectele la care ai lucrat in ultimul timp. Odata pus(a) pe lucru, sint sanse mari sa nu te mai opresti pana ce totul este gata. Incearca sa te izolezi de elementele care iti distrag atentia. Lasa estenta ta naturala sa patrund in tot cea ce faci.


In jurul orei cinci dupa amiaza s-ar putea sa primesti niste vesti de mult asteptate. Ai grija; multe vor depinde de reactia ta.


Semnul tau astazi are multa nevoie de atentie atat in viata personala cat si in viata profesionala. Si cea din urma pare sa iti ocupe toate energiile in ultima vreme. Vezi daca poti sa iti construiesti programul sa petreci mai mult timp acasa cu tine. Poate avand grija de corpul tau sau delectandu-te cu mirosuri imbietoare de mancare buna gatita in casa.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.