•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Rac - 12 februarie 2019

Horoscop Acvaria Rac

O atitudine pozitiva te va ajuta sa depasesti tensiunile provocate de munca ta care iti acapareaza aproape tot timpul, in dauna relatiilor personale. Nu este usor sa te imparti; te poti simti ca prins(a) in cursa. Daca iti vei mentine optimismul vei reusi sa faci lucrurile cu bucurie si sa-ti pastrezi seninatatea.


  1. In domeniul relatiilor, lucrurile par sa se faca serioase. Tocmai simteai ca esti in control a ceea ce simti si unde sunteti, cand lucrurile par sa escaladeze din nou.


Intuitia iti este de folos in ceea ce priveste problemele legate de cariera. Poate ca ti-ai trasat deja citeva linii generale pe care ar trebui sa mergi si astazi totul pare mai clar. Pastreaza totusi o doza de circumspectie. Nu te grabi sa actionezi, nu lua decizii pripite. Foloseste-ti atit inteligenta cit si intuitia ca sa evaluezi obiectiv situatia, si fa miscarile la momentul potrivit.


Un succes mult dorit e in sfirsit aproape. A venit momentul sa-ti savurezi visctoria.


Atentie la incheieturi si, in special, la glezne. Nu te apuca brusc sa faci un sport daca nu ai trecut prin antrenamente prealabile.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.