Rac - 29 noiembrie 2014

Horoscop Acvaria Rac

Intri intr-o perioada de liniste si de prosperitate; cu toate acestea ai o senzatie permanenta de lipsa. Simti ca ceva nu este la locul lui, ca ceva continua sa-ti lipseasca. Este doar o impresie sau subconstientul incearca sa-ti spuna ceva?


Te simti in forma azi, totul pare sa-ti reuseasca. Profita, dar nu-ti abandona prudenta si nu-ti asuma riscuri necugetate.


O dieta monotona te oboseste si te seaca de energie. Incearca ceva nou; de exemplu mergi la un restaurant japonez sau gateste-ti niste sushi.


Poate e momentul sa ai o discutie mai serioasa cu seful tau, legata de o marire de salariu sau de o schimbare a sarcinilor. Pastreaza-ti calmul si sustine-ti parerile, dar fara propuneri fanteziste sau gesturi teatrale.


S-ar putea sa fie nevoie de putin efort pentru a-ti vedea de treburile obisnuite. Odata pus pe treaba, un coleg sau un prieten va incerca sa iti ceara parerea despre niste probleme personale. In acel moment, intuitia ta e posibil sa fie mai ascutita decit in mod obisnuit, deci iti va fi usor sa iti exprimi pareri pertinente, chiar legate de problemele tale.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.