Rac - 29 mai 2016

Horoscop Acvaria Rac

E un moment excelent pentru a demara o dieta, un regim sau, pur si simplu, un stil de viata mai sanatos. Motivul e simplu; intri intr-o perioada in care iti va fi mult mai usor sa te uiti in oglinda si sa te vezi asa cum esti, nu asa cum ai vrea sa fii. Accepta realitatea; vei simti imediat diferenta!


Ar trebui sa iti asumi un stil de viata mai sanatos, sa faci controale regulate la doctor, sa acorzi mai multa atentie corpului tau, sa ai mai multa grija de tine si nevoile tale.


Daca vezi ca se iveste o oportunitate, nu ezita. Unii oameni se simt derutati de schimbarile bruste de directie. Nu te inscrie intr-o astfel de categorie; risti sa ratezi o sansa unica.


Trebuie sa inveti sa recunosti o oportunitate atunci cind ti se prezinta. Daca nu vei reactiona rapid vei risca sa o pirzi in favoarea altcuiva, mai ales in aceasta perioada.


  1. Schimbari puternice isi fac loc in viata ta: artistul care este astazi langa tine, va fi plecat maine, partenerul de viata profita de starea ta emotionala, etc. E vina lor sau a ta?  Te schimbi si incerci sa iti dai seama cum se potrivesc ei cu cine esti tu acum.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.