•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Rac - 11 decembrie 2016

Horoscop Acvaria Rac

  1. S-ar putea sa simti ca nu relatia nu iti progreseaza suficient si sa te gandesti sa renunti. S-ar putea sa fie o greseala. Vezi daca succesul nu consta in abilitatea de a depune energie si commitment in momentul prezent. Odata ce iti reuseste asta, o sa te simti mai bine.


  1. In ultima vreme, simti ca proiectele tale profesionale nu sunt ale tale. Ca mai degraba sunt cele pe care parintii tai, poate mama ta in special, au vrut sa le urmezi. Analizeaza-ti cariera din toate unghiurile si incearca sa descoperi ceea ce iti doresti tu cu adevarat. Astazi este o zi in care ar putea ca lucrurile sa iti fie mai clare.


Atentie la splina. Multa lume o ignora si rau face. Organismul este ca un puzzle, fiecare piesa conteaza.


Atunci cind iti exprimi opiniile fa-o de o maniera mai putin agresiva. Nu trebuie sa renunti la punctul tau de vedere, dar evita sa fii perceput(a) ca extremist(a). Risti ca cei din jur sa nu poata percepe esenta spuselor tale din cauza modului de comunicare.


Daca esti separat(a) de persoana iubita nu uita ca sentimentele pot strabate orice distanta! Reintilnirea se va petrece mai curind decit te astepti.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.