Rac - 20 aprilie 2014

Horoscop Acvaria Rac

Nu te crampona de situatii din care nu poti sa iesi in cistig. Uneori trebuie sa mai si renunti, iar a stii cind este momentul este un dar pretios. Energia pe care ai economisi-o poti sa o folosesti in alte scopuri.


Daca astepti o suma de bani, este posibil sa soseasca azi. Fa bine si nu cheltui totul intr-un singur loc. Asa fericit(a) cum esti, ai putea crede ca punga nu are fund. Poate ca nu are :), dar si asa, nu te intinde prea mult.


Fereste-te de boli ! Esti intr-o perioada foarte sensibila, organismul tau seamana cu o baterie descarcata. Hraneste-te cu atentie, fara excese.


Nu te aventura in proiecte foarte riscante. Gindeste-te de doua ori atunci cind cineva iti promite luna de pe cer; nu te baza doar pe noroc.


Cind vine vorba de dragoste, gesturile tale sint imprevizibile. Desi ai fi vrut sa iti planuiesti actiunile cu grija, intervine ceva care te face sa sari peste multi pasi si sa ajungi unde nu te-ai fi gindit ca poti ajunge. Apoi vei simti nevoia sa dai inapoi, sa astepti putin si sa planuiesti din nou. Acest mod de actiune este bun doar daca iti acorzi destul timp pentru a analiza lucrurile.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.