•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Pesti - 1 februarie 2017

Horoscop Acvaria Pesti

In aceasta zi evita sa-ti bati capul cu lucruri neesentiale. Lasa deoparte grijile financiare si problemele de acasa. Chiar daca poate fi greu, fa-ti timp pentru o plimbare intr-o zona plina de verdeata sau citeste o revista. Relaxeaza-te si comporta-te natural.


  1. Soarta sau destin sunt cuvinte prea puternice pentru a descrie ce ti se intampla in viata romantica. Dar este complicat, asta este sigur. S-ar putea sa trebuiasca sa accepti ca obsesia pe care cineva o are pentru tine, va trebui sa se diminueze.


Chiar daca ti se pare ca e o simpla raceala, nu te trata dupa ureche sau dupa sfaturile celor din jur. Leacurile babesti, de multe ori, fac mai mult rau decit bine.


Va trebui sa lucrezi din greu pentru a termina o sarcina primita la serviciu sau la scoala. Daca vei da ce este mai bun din tine vei avea sansa sa te faci remarcat(a).


Chiar daca este greu sa-ti iei mintea de la proiectele in care esti implicat(a), nu uita de cei pe care ii iubesti. Daca nu esti atent(a), cu timpul, in jurul tau se va face un desert.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.