Pesti - 30 iulie 2015

Horoscop Acvaria Pesti

Desi azi vei simti o tentatie aproape irezistibila sa incepi un proiect nou, asigura-te mai intai ca ai terminat treburile incepute. Iti va fi destul de greu, mai ales ca in aceasta perioada toate vibratiile te indeamna catre lucruri noi si incitante. Dar energia investita in noi inceputuri va fi una pierduta in zadar daca exista o gramada de lucruri nerezolvate in urma. Mai bine ar fi sa te folosesti de acest prilej pentru a pune bazele unui nou sistem de lucru: ce incepe trebuie terminat.


Daca te vei izola, nu vei avea niciodata sansa de a-ti gasi adevarata dragoste. Ai putea sa treci pe linga ea si sa nu-ti dai seama. Nu e pacat?


Chiar daca treci prin momente mai grele, viata iti va parea implinita datorita oamenilor apropiati. Sprijinul lor se va dovedi de nepretuit.


Urmeaza tratamentele asa cum ti-au fost prescrise de doctor. Daca te vei trata dupa recomandarile prietenilor s-ar putea sa regreti mai tirziu.


Poti lua un bilet de loterie. S-ar putea sa ti se rezolve o problema financiara. Ai totusi grija si nu te arunca orbeste la cheltuieli, cistigul nu e nici o data garantat.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.