•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop Saptamana asta s-ar putea sa fi inclinat(a) sa Horoscop Zilnic" />

Pesti - 11 decembrie 2016

Horoscop Acvaria Pesti

Saptamana asta s-ar putea sa fi inclinat(a) sa alegi solutiile diplomatice, mai bine decat sa spui lucrurilor pe nume. Asta nu inseamna ca nu o sa iti vina sa te certi cu oamenii apropriati din jur, mai ales, daca refuza sa iti inteleaga punctul de vedere.

 

 


Zilele astea ai foarte multa concentrare si claritate, o parte din cauza resurselor pe care le detii, dar parte si din cauza obiectivelor pe care ti le-ai setat atat de bine. E mult mai usor sa ajungi undeva, cand stii unde vrei sa ajungi. 


Dragostea iti va fi pusa la incercare de vestile pe care le vei primi in curind. Stapineste-ti minia si incearca sa descoperi ce se intimpla.


Sanatatea trebuie sa fie principala ta preocupare. Stresul nu iarta! Tot raspunzi la telefon asteptind o veste buna, dar ai grija la celelalte discutii. Incearca sa te relaxezi; eventual ia-ti citeva ore libere. S-ar putea sa le fie greu, dar cei din jur se pot descurca si fara tine. Gindeste-te si la propria persoana!


Norocul te va insoti, fii pregatit(a) sa iei rapid hotaririle care se vor impune.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.