•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Leu - 10 decembrie 2012

Horoscop Acvaria Leu

Incearca sa eviti ambiguitatile. Uneori actiunile sau vorbele tale pot sa fie interpretate gresit. Cu cit descoperi neintelegerile mai repede cu atit iti va fi mai usor sa le indrepti.


Vei avea multe de facut astazi asa ca fii pregatit(a). Telefonul va tot suna, iar mailurile vor parea ca nu se mai termina. Priveste partea buna: e foarte posibil ca unul dintre mesaje sa-ti aduca mult asteptatul raspuns de departe. Norocul e pentru cei ce stiu sa-l gaseasca!


Este dreptul tau sa fii interesat(a) de banii pe care-i cistigi; mai mult, este chiar bine, mai ales in contextul actual. Din pacate, nu toti cei din jur vor privi lucrurile in acelasi fel.


Configuratia astrala face posibila o intilnire cu o persoana de mult visata. Daca ti se ofera ocazia, nu o rata. Lasa deoparte teama, altfel vei regreta toata viata.


S-ar putea sa te simti dezamagit(a) constatind ca nu toata lumea se poate ridica la asteptarile tale. Pina la urma e normal, idealurile fiecaruia sint diferite. Priveste-ti prietenii asa cum sint si inceraca sa-i intelegi.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.