•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Leu - 10 august 2018

Horoscop Acvaria Leu

Ai avut momente in care te-ai intors catre ceilalti pentru a-ti da incredere in tine. Cind aceste incercari au esuat, te-ai simtit descurajat(a) si singur(a). Din fericire, situatia incepe sa se schimbe. Lucrurile nu vor veni de la sine, dar cu perseverenta vei ajunge in curind sa te increzi in fortele proprii.


Te preseaza de mult prietenii sa ii mai chemi in vizita. Nu multe lucruri aduna oamenii mai mult ca o mancare buna. Ce zici, hamburgeri pentru toata lumea?!


Cineva ar putea sa incerce sa profite de tine, sau sa iti cauzeze neplaceri legate de serviciu. Acorda-ti timpul necesar pentru a-ti planifica actiunile. Nu uita sa nu te lasi ametit(a) de chestiunile amoroase.


Sotul sau sotia te roaga de mult sa te lasi de fumat? Astazi este o zi buna sa incerci sa te lasi de obiceiurile nesanatoase si sa incerci unele mai bune.


Poate ca cei din jur te considera o persoana calma; putini sint capabili sa perceapa ce se intimpla cu adevarat in sufletul tau. Deschide-ti sufletul, iti va fi mai usor.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.