•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Leu - 1 februarie 2017

Horoscop Acvaria Leu

Desi azi vei simti o tentatie aproape irezistibila sa incepi un proiect nou, asigura-te mai intai ca ai terminat treburile incepute. Iti va fi destul de greu, mai ales ca in aceasta perioada toate vibratiile te indeamna catre lucruri noi si incitante. Dar energia investita in noi inceputuri va fi una pierduta in zadar daca exista o gramada de lucruri nerezolvate in urma. Mai bine ar fi sa te folosesti de acest prilej pentru a pune bazele unui nou sistem de lucru: ce incepe trebuie terminat.


Daca vezi ca se iveste o oportunitate, nu ezita. Unii oameni se simt derutati de schimbarile bruste de directie. Nu te inscrie intr-o astfel de categorie; risti sa ratezi o sansa unica.


  1. Perioada grea - vezi daca nu se face mai bine daca va separati finantele si iti declari independenta.


Nu te astepta ca toate valorile tale sa fie acceptate; nu fa compromisuri, dar cauta sa intelegi si pozitiile celorlalti.


Acum poti mai usor sa-ti respecti promisiunile pe care ti le-ai facut. Ti se va parea mult mai usor sa renunti la fumat sau la tonele de ciocolata pe care le maninci de obicei. Nu uita: mersul pe jos te va ajuta sa-ti oxigenezi creierul.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.