•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Gemeni - 6 martie 2019

Horoscop Acvaria Gemeni

Ti se pare ca totul se intimpla mult prea repede. Chiar daca viteza de reactie iti va fi pusa la incercare nu lua decizii pripite. Intri intr-o faza noua a vietii si e bine sa te gindesti de doua ori inainte de a te lansa pe un drum nou.


Sunt niste conflicte si tensiuni in lumea ta astazi, asa ca fi pregatit(a) ca daca iti iei ochii de la ele sa se transforme in razboie. Te-ar ajuta daca nu ai lua lucrurile prea personal. Gandeste-te si ca aceste experiente te intaresc. Nu deveni ranchiunos/ranchiunoasa. Si tine minte ca problemele nu dispar daca le ignori.


Ar trebui sa iti asumi un stil de viata mai sanatos, sa faci controale regulate la doctor, sa acorzi mai multa atentie corpului tau, sa ai mai multa grija de tine si nevoile tale.


Daca esti separat(a) de persoana iubita nu uita ca sentimentele pot strabate orice distanta! Reintilnirea se va petrece mai curind decit te astepti.


  1. Stai departe de speculatii sau pariuri. In perioada asta, orice initiativa financiara ar trebui luata fara graba. Unele decizii financiare pe care le iei s-ar putea dovedi neprofitabile.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.