•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Gemeni - 11 septembrie 2019

Horoscop Acvaria Gemeni

Te-ai gandit de mult sa incerci ceva neobisnuit, fata de care ai o oarecare reticenta in aceeasi masura ca atractie. Poate erau cursuri de yoga, sau poate de teatru sau poate te hotarasei ca in programul zilei de astazi sa te pui tu pe primul loc. Astazi este o zi buna sa iti iei inima in piept si sa le incerci.


Ai ocazia de a deschide o fereastra catre lucruri noi si foarte interesante. Ai destule motive sa fii recunoscatoare; si cu cit vei fi mai recunoscatoare, cu atit ti se va oferi mai mult la schimb.


Nimic nu este gratis. Tine cont de asta atunci cind te vei gindi daca sa-ti asumi mai multe responsabilitati in cariera; va trebui sa renunti la ceva in schimb. Decizia e a ta, alege cu grija!


Cind ti-ai verificat ultima oara glicemia? Poti avea un inceput de diabet fara simptome vizibile. O vizita la medic te poate ajuta sa treci cu succes peste incercarile care te vor astepta in viitor.


Dragostea apare atunci cind te astepti mai putin. Chiar daca este un moment nu tocmai potrivit, s-ar putea sa dai de persoana visata. E bine sa fii prudent(a), dar si excesul strica.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.