•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Gemeni - 10 ianuarie 2018

Horoscop Acvaria Gemeni

O sa ai sansa sa faci niste “curatenie” spirituala si sa renunti la niste sentimente care te opresc sa mergi mai departe. Visele s-ar putea sa fie intense si sa iti dea directia de care ai nevoie.


Un ban pus deoparte, dincolo de faptul ca te ajuta sa treci peste perioade mai dificile, va contribui la reducerea stresului. E bine sa stii ca ai pe ce te baza daca situatia se inrautateste.


  1. La suprafata, toata lumea va vede ca fiind cuplul perfect, dar in adancul inimii tale, tu stii ca sunteti departe de a fi asa. Lectiile dure pe care le-ai primit in ultima vreme, te-au facut sa te simti demoralizat(a) mai mult de o data. O sa iti recapeti sentimentul de bine, indata ce iti revine stima de sine.


E placut sa stii ca poti sa-ti ajuti prietenii desi nu este intotdeauna usor. Vei fi pus(a) in situatia de a alege intre doua treburi care se bat cap in cap.


Atunci cind ai de luat o decizie financiara, gindeste rational; emotiile nu te vor ajuta! Cintareste bine avantajele si dezavantajele si nu te arunca intr-o actiune riscanta fara sa evaluezi posibilele pierderi.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.