•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Gemeni - 1 februarie 2019

Horoscop Acvaria Gemeni

Intri intr-o perioada de liniste si de prosperitate; cu toate acestea ai o senzatie permanenta de lipsa. Simti ca ceva nu este la locul lui, ca ceva continua sa-ti lipseasca. Este doar o impresie sau subconstientul incearca sa-ti spuna ceva?


  1. Vestile bune despre bani ar putea sa te umple cu idei despre cum sa ii cheltuiesti, in special pe lucruri care tin de casa ta. Poate ai nevoie de mobila noua sau poate te gandesti sa zugravesti. Este un timp bun sa te gandesti la asta, atata vreme cat nu te lasi dusa de exuberanta, nu ai vrea sa trebuiasca sa duci inapoi mobila dupe ce descoperi ca nu este ce iti doresti.


Nu te ajuta sa te raportezi doar la cei care au avut succes. Norocul se poate rasturna foarte repede. Gindeste-te la cei, mult mai numerosi, care o duc semnificativ mai rau decit tine. Asteapta cu incredere, nu vei regreta!


Comunicarea este foarte importanta. Alege-ti un/o partener(a) cu care sa poti aborda orice subiect, altfel iti va fi foarte greu in viitor.


S-ar putea sa simti nevoia de a te descarca si de a spune pe sleau ce gindesti. Ai grija doar ca spusele tale sa nu fie intelese gresit.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.