•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Gemeni - 26 mai 2017

Horoscop Acvaria Gemeni

Poti fii presat(a) sa iei o decizie legata de o problema care treneaza de ceva timp, dar s-ar putea sa simti ca nu ai toate elementele la indemina. Poti incerca sa temporizezi, desi aceasta tactica nu este lipsita de riscuri.


Saptamana asta stelele te indeamna sa incerci mancaruri noi si sa fi aventuros (oasa) cu experimentele. Daca nu iti gatesti, incearca! Sansele sunt sa iti iasa ceva extraordinar. Daca nu ai incercat niciodata vezi daca nu te atrag cartofii dulci.


Este dreptul tau sa fii interesat(a) de banii pe care-i cistigi; mai mult, este chiar bine, mai ales in contextul actual. Din pacate, nu toti cei din jur vor privi lucrurile in acelasi fel.


Sanatatea trebuie sa fie principala ta preocupare. Stresul nu iarta! Tot raspunzi la telefon asteptind o veste buna, dar ai grija la celelalte discutii. Incearca sa te relaxezi; eventual ia-ti citeva ore libere. S-ar putea sa le fie greu, dar cei din jur se pot descurca si fara tine. Gindeste-te si la propria persoana!


Te pindeste o mare nesabuinta. O alegere neinspirata se va razbuna, iar indiscretiile unui bun prieten nu vor face decit sa inrautateasca lucrurile.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.