•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Fecioara - 20 martie 2019

Horoscop Acvaria Fecioara

Ti se pare ca totul se intimpla mult prea repede. Chiar daca viteza de reactie iti va fi pusa la incercare nu lua decizii pripite. Intri intr-o faza noua a vietii si e bine sa te gindesti de doua ori inainte de a te lansa pe un drum nou.


Pe plan sentimental ziua nu o sa exceleze. Stai acasa, uita-te la un film si relaxeaza-te. Miine va rasari soarele din nou.


Planifica-ti miscarile fata de cei din jur cu grija si rabdare. Lucrezi cu alti oameni din jur, ai grija sa verifici ca aveti cu totii aceleasi scopuri si obiective si nu lucrati cumva unii contra altora. Verifica inainte de a merge mai departe.


Corpul nostru este cel mai valoros lucru pe care il detinem. Ai grija de el.Incearca sa elimini din viata ta lucrurile care nu il iau in considerare, il neglijeaza sau ii fac rau.

 


Vei avea nevoie de toate resursele de diplomatie de care dispui. Din pacate, unii oameni se cred mai interesanti decit sint. E bine sa dai dovada de tact atunci cind vei fi pus(a) in situatia de a discuta cu o astfel de persoana.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.