•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Fecioara - 2 august 2020

Horoscop Acvaria Fecioara

Imaginatia ta este astazi foarte activa, iar mintea iti este plina de tot soiul de idei. Totusi, esti destul de ocupat(a) si nu prea vei putea pune in practica ceva. Poate ar fi bine sa iti notezi ideile, pentru a te putea ocupa de ele mai tirziu.


  1. Cateodata pare ca norocul nu o sa te gaseasca niciodata, mai ales daca iti iei riscuri mari. Ca un jucator de pocker profesionist, iti pui in joc tot talentul si pasiunile si norocul o sa iti surada, cand te astepti mai putin.


Astazi s-ar putea sa fi atras(a) de ideea unui job perfect. Poate ai o pozitie anume in cap sau poate te gandesti la mai multe. Ai grija sa iei in considerare toate aspectele. Ce poate parea astazi perfect poate avea aspecte ascunse la care nu te-ai gandit.


Esti tentat(a) sa te suprasoliciti cu munca. Asta iti poate provoca unele neplaceri, cum ar fi de exemplu dureri de cap.


Vei fi usor pus(a) in incurcatura de mesaje conflictuale din partea unei persoane dragi. Asculta cu atentie si vei reusi sa-i intelegi preocuparile. Amindorura va va fi mult mai bine.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.