•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Fecioara - 20 februarie 2017

Horoscop Acvaria Fecioara

Probabil ai  mintea acaparata de planuri de calatorie sau de-ati aprofunda educatia. si probabil ca entuziasmul tau te impiedica sa te concentrezi la treaba pe care o ai de facut. Nu iti fa griji. Disciplina ta interna te va ajuta sa treci prin asta. Si daca nu, ai oameni in jur care iti vor reaminti responsabilitatile.


Cind ti-ai verificat ultima data colesterolul? Poate ca o vizita la medicul de familie se impune.


Un cistig neasteptat va reusi sa-ti readuca optimismul. Vei descoperi cu surprindere ca nu esti lipsit(a) de noroc, iar viata ti se va infatisa cu totul altfel.


In perioada urmatoare vei fi foarte sensibil(a) la atitudinile celor din jur. O sa primesti anumite stiri din mai multe surse; nu tot ceea ce vei afla sau vedea o sa-ti placa. Incearca totusi sa nu strici o prietenie indelungata datorita unor momente de tensiune. Viata are suisuri si coborisuri. In curind totul va parea doar un vis urit.


Nu se invirte totul in jurul banilor; fericirea nu se limiteaza la ei. Daca te concentrezi doar pe aspectele financiare s-ar putea sa nu vezi imaginea de ansamblu. Fa un pas in spate si priveste cu atentie. Ce vezi?


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.