•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Fecioara - 23 mai 2019

Horoscop Acvaria Fecioara

  1. Nu mai poti suferi rutinele si vrei noutate si neasteptat in viata. Poate este un moment bun sa le cauti activ.


Un mesaj cu o mare incarcatura emotionala, venit de departe, te va soca. Poate fi chiar o poza primita pe mail sau pe mobil. Vestile pot fi bune sau rele dar, in orice caz, te vor destabiliza putin si nu vei putea sa gindesti foarte limpede in primele momente. Asa ca lasa analizele pe mai tirziu. Asteapta citeva zile si incearca apoi sa discerni.


Exercitiile si putina dieta te vor ajuta sa te simti mai bine. Maninca natural, evita e-urile. Lasa televizorul; mergi sa te plimbi! Ai cam exagerat in ultima vreme, iar stresul incepe sa se faca simtit. Actioneaza inainte ca acesta sa lase urme greu de sters!


  1. Sa fii o persoana de ajutor, iti va aduce noroc in aceasta perioada. Evita conflictele, fii diplomat(a) si norocul iti va surade.


Te vei confrunta cu multe dificultati, iar dezorganizarea de care dai dovada in ultimul timp va face ca lucrurile sa fie si mai grele. Vei avea parte de tot tacimul: lupta pentru putere, interese contrarii, coruptie. Depinde de tine sa stii sa te mentii pe linia de plutire.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.