Fecioara - 1 iulie 2016

Horoscop Acvaria Fecioara

Toate aspectele vietii ti se vor armoniza si te vei simti mult mai linistit(a). Apreciaza momentele de liniste si de pace interioara. Nu ai parte de ele oricind iti doresti.


Cateodata nimeresti niste situatii norocoase in care slujba ta iti plateste si alte lucruri in afara de cele esentiale, bonusuri sau rasfaturi.


In ultima vreme, ai hotarat sa te faci dur(a) si sa stai singur(a). Sa incerci sa iti dai seama cine esti, nu a fost o treaba usoara, mai ales in contextul relatiilor pe care le ai. Dar, cateodata, o solutie mai buna decat sa induri in tacere, poate fi sa te bati pentru lucrurile pe care le vrei.


S-ar putea sa fie nevoie de putin efort pentru a-ti vedea de treburile obisnuite. Odata pus pe treaba, un coleg sau un prieten va incerca sa iti ceara parerea despre niste probleme personale. In acel moment, intuitia ta e posibil sa fie mai ascutita decit in mod obisnuit, deci iti va fi usor sa iti exprimi pareri pertinente, chiar legate de problemele tale.


Nimic nu vine de-a gata. Daca vrei cu adevarat sa reusesti trebuie sa muncesti din greu.  Cu toate acestea nu renunta sa te intrebi daca sacrificiile pe care le faci au un rost. Raspunsul s-ar putea sa te surprinda.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.