Fecioara - 30 octombrie 2014

Horoscop Acvaria Fecioara

O atitudine pozitiva te va ajuta sa depasesti tensiunile provocate de munca ta care iti acapareaza aproape tot timpul, in dauna relatiilor personale. Nu este usor sa te imparti; te poti simti ca prins(a) in cursa. Daca iti vei mentine optimismul vei reusi sa faci lucrurile cu bucurie si sa-ti pastrezi seninatatea.


Astazi va trebui sa-ti aduci aminte, mai mult ca oricind, ca nu are sens sa iubesti pe cineva alaturi de care te poti trezi doar din intimplare.


Din punct de vedere financiar s-ar putea sa ai o surpriza placuta, desi nu trebuie sa excluzi necesitatea unor investitii. Ai sanse de afirmare in fata colegilor, cu toate acestea incearca sa nu-i faci sa te invidieze.


O mare surpriza te va astepta, probabil, astazi. Desi credeai ca intelegi perfect gindurile unei persoane apropiate, o discutie aprinsa te va uimi. Vei descoperi ca nu toata lumea priveste lucrurile la fel ca si tine. Vei avea nevoie de mult tact pentru a nu tulbura prea tare apele.


Urmeaza tratamentele asa cum ti-au fost prescrise de doctor. Daca te vei trata dupa recomandarile prietenilor s-ar putea sa regreti mai tirziu.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.