Fecioara - 30 august 2014

Horoscop Acvaria Fecioara

In urmatoarele zile ti se va parea ca toata lumea vrea sa iti spuna ce sa faci. Asculta-i cu atentie, dar nu uita ca nu esti obligat(a) sa te conformezi. Ia doar ce-i bun si ce ti se potriveste din sfaturile pe care le primesti.


Stresul din ultima perioada ar fi trebuit sa te convinga ca ceva trebuie schimbat. Nu mai poti continua asa, altfel vei avea de suferit consecinte pe termen lung.


Dragostea iti va fi pusa la incercare de vestile pe care le vei primi in curind. Stapineste-ti minia si incearca sa descoperi ce se intimpla.


Vei avea nevoie de toate resursele de diplomatie de care dispui. Din pacate, unii oameni se cred mai interesanti decit sint. E bine sa dai dovada de tact atunci cind vei fi pus(a) in situatia de a discuta cu o astfel de persoana.


Configuratia astrala din aceasta perioada s-ar putea sa te incurajeze sa-ti depasesti limitele si sa te angrenezi in prea multe proiecte. E posibil ca o astfel de atitudine sa te ajute in cariera; pe de alta parte risti sa incepi multe dar sa nu poti duce nimic pina la capat. Stelele iti ofera doar fundalul pe care evoluezi; decizia e doar a ta!


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.