•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Capricorn - 21 martie 2019

Horoscop Acvaria Capricorn

Astazi va trebui sa accepti sa joci rolul de parinte in relati ata romanica. Va trebui sa fi cea/cel care seteaza limitele, organizeaza lucrurile, isi asuma responsabilitatile. Partenera/ul tau/ ta ar trebui sa se deschida mai mult si sa fie mai sensibil (a).


Sotul sau sotia te roaga de mult sa te lasi de fumat? Astazi este o zi buna sa incerci sa te lasi de obiceiurile nesanatoase si sa incerci unele mai bune.


Soarta e schimbatoare. Norocul nu trebuie alungat. Atentie la numarul 24.


  1. Schimbari puternice isi fac loc in viata ta: artistul care este astazi langa tine, va fi plecat maine, partenerul de viata profita de starea ta emotionala, etc. E vina lor sau a ta?  Te schimbi si incerci sa iti dai seama cum se potrivesc ei cu cine esti tu acum.


Un mesaj cu o mare incarcatura emotionala, venit de departe, te va soca. Poate fi chiar o poza primita pe mail sau pe mobil. Vestile pot fi bune sau rele dar, in orice caz, te vor destabiliza putin si nu vei putea sa gindesti foarte limpede in primele momente. Asa ca lasa analizele pe mai tirziu. Asteapta citeva zile si incearca apoi sa discerni.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.