•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Capricorn - 16 iunie 2012

Horoscop Acvaria Capricorn

E momentul sa te gindesti la tine si la placerile tale. Te-ai consumat destul cu prioritatile altora. Fara a fii egoist(a) aminteste-ti totusi ca ai o viata de trait.


Unele nepotriviri de caracter sau de idei cu cei apropiati pot iesi astazi in evidenta si te poti simti ca si cum rabdarea ta ar fi ajuns la limita. Ai grija totusi; poate fi greu, dar o privire putin mai detasata asupra relatiilor cu prietenii te-ar putea ajuta. Deschide-ti sufletul si nu vei regreta.


Poti sa te faci remarcat(a) daca reusesti sa-ti sustii coerent punctul de vedere. Nu fa afirmatii fara acoperire; ai grija ce argumente folosesti si, mai ales, arata deschidere catre parerile celorlalti. Chiar daca nu esti de acord cu ei, asculta-i cu atentie si incearca sa intelegi ce vor, de fapt, sa spuna.


O relatie intimplatoare nu se transforma intotdeauna in ceva stabil. Priveste lucrurile cu luciditate. Gindeste-te bine; chiar vrei sa continui?


Tensiunile din ultima vreme incep sa-si faca simtit efectul. Nu exagera, incearca sa elimini stresul; citeva minute de relaxare sau o plimbare prin parc te vor ajuta sa privesti viitorul cu mai multa seninatate.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.