•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Capricorn - 15 septembrie 2018

Horoscop Acvaria Capricorn

Chiar daca problemele cu care te confrunti sint similare cu altele din trecut nu poti aplica intotdeauna aceleasi solutii. Situatiile evolueaza, viata merge inainte. Renunta la comoditate si foloseste-ti creativitatea.


Ti se va parea ca portile cerului ti s-au deschis! Fa tu primul pas, nu astepta!


Azi vei fi pus(a) in situatia de a lua o decizie a carei importanta se va dezvalui in curind. Nu o lua fara a te sfatui cu cei implicati. Afla-le punctele de vedere si inceraca sa intelegi cum o sa-i afecteze. Nu-ti ignora colegii!


De obicei, poti aduna usor puterea necesara sa te mentii in forma. Dar in zilele acestea ai tendinta sa te neglijezi. S-ar putea sa iti fie mai usor daca incorporezi manacarea sanatoasa si exercitiul fizic in rutinele zilnice.

 


S-ar putea sa fi super preocupat de probleme legate de bani, probabil mai mult decat este nevoie. S-ar putea sa te uiti la ele exagerat si sa ti se para mai grave decat sunt. Incearca sa fi obiectiv(a). Ai nevoie sa faci niste economii si sa traiesti frugal ceva vreme, dar lucrurile vor reveni la normal in cateva saptamani. Incearca sa te relaxezi.

 

 


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.