•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Capricorn - 22 octombrie 2017

Horoscop Acvaria Capricorn

Saptamana asta este o saptamana buna sa te apuci de invatat ceva nou. Poate vroiai sa inveti cum functioneaza un gadget nou, sau poate limba aia pe care ai vrut sa o vorbesti mai bine de nu stiu cand, sau, poate, pur si simplu, ai vrut de o viata sa te apuci sa intelegi cate ceva despre psihologie. Acum este un moment potrivit.

 


Poate ca nu te-ai hotarit inca, de ce sa te simti presat(a) sa-ti anunti decizia? Poti sa ceri sfatul celor apropiati; chiar daca nu vei face cum te-au sfatuit vei obtine totusi o imagine mai buna a problemei.


Vitaminele luate in exces pot face mai mult rau decit bine. Consulta un medic, nu te lua dupa sfaturile cunoscutilor.


  1. La suprafata, toata lumea va vede ca fiind cuplul perfect, dar in adancul inimii tale, tu stii ca sunteti departe de a fi asa. Lectiile dure pe care le-ai primit in ultima vreme, te-au facut sa te simti demoralizat(a) mai mult de o data. O sa iti recapeti sentimentul de bine, indata ce iti revine stima de sine.


In conditiile in care la serviciu sau la scoala presiunea asupra ta creste, trebuie sa dai o atentie sporita modului in care-ti folosesti timpul. Concentreaza-te pe lucrurile cu adevarat importante, altfel iti va fi greu sa o scoti la capat.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.