Capricorn - 30 septembrie 2014

Horoscop Acvaria Capricorn

Nu te enerva, si nu incepe ceva ce s-ar putea sa nu mai termini. Acorda-ti timp de gindire si retrage-te undeva ca sa eviti confruntarile. Daca vei actiona pe loc, vei face o mare greseala.


Atentie la splina. Multa lume o ignora si rau face. Organismul este ca un puzzle, fiecare piesa conteaza.


S-ar putea sa fie nevoie de putin efort pentru a-ti vedea de treburile obisnuite. Odata pus pe treaba, un coleg sau un prieten va incerca sa iti ceara parerea despre niste probleme personale. In acel moment, intuitia ta e posibil sa fie mai ascutita decit in mod obisnuit, deci iti va fi usor sa iti exprimi pareri pertinente, chiar legate de problemele tale.


Norocul ti-l faci cu mina ta. E important sa te afli in locul potrivit la momentul potrivit, dar e la fel de important sa recunosti oportunitatile care ti se deschid.


Seful poate parea un tiran, dar uneori necazurile pot veni de mult mai aproape. Nu toti colegii sint incintati de ideile tale. Citeodate pot sa apara conflicte; e important sa le abordezi cu calm. Chiar daca ai obosit sa te lupti cu morile de vint important e sa nu te lasi prins(a) pe picior gresit. Sustine-ti punctul de vedere; fermitatea va da roade.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.