Capricorn - 2 mai 2016

Horoscop Acvaria Capricorn

Stii ca trebuie sa faci ceva sa iti maresti nivelul de bucurie si satisfactie in viata, dar astazi nu stii exact ce. Poate o sa iti fie mai clar maine.


Semnul tau astazi are multa nevoie de atentie atat in viata personala cat si in viata profesionala. Si cea din urma pare sa iti ocupe toate energiile in ultima vreme. Vezi daca poti sa iti construiesti programul sa petreci mai mult timp acasa cu tine. Poate avand grija de corpul tau sau delectandu-te cu mirosuri imbietoare de mancare buna gatita in casa.


Astazi pare ca ai chef de o mancare buna. Alege invers decat o faci de obicei. Incearca sa te gandesti la ce mancaruri sanatoase iti plac si gaseste o reteta pentru ele. (poate chiar in rubrica de retete a site-ului).

 

 


Atentie la numarul 14. S-ar putea sa-ti rezolve o multime de probleme daca vei proceda cu intelepciune.


Seful poate parea un tiran, dar uneori necazurile pot veni de mult mai aproape. Nu toti colegii sint incintati de ideile tale. Citeodate pot sa apara conflicte; e important sa le abordezi cu calm. Chiar daca ai obosit sa te lupti cu morile de vint important e sa nu te lasi prins(a) pe picior gresit. Sustine-ti punctul de vedere; fermitatea va da roade.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.