•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Berbec - 4 august 2020

Horoscop Acvaria Berbec

Te-ai gandit de mult sa incerci ceva neobisnuit, fata de care ai o oarecare reticenta in aceeasi masura ca atractie. Poate erau cursuri de yoga, sau poate de teatru sau poate te hotarasei ca in programul zilei de astazi sa te pui tu pe primul loc. Astazi este o zi buna sa iti iei inima in piept si sa le incerci.


Cineva ar putea sa incerce sa profite de tine, sau sa iti cauzeze neplaceri legate de serviciu. Acorda-ti timpul necesar pentru a-ti planifica actiunile. Nu uita sa nu te lasi ametit(a) de chestiunile amoroase.


  1. Te-ai hotarat sa nu mai iei in considerare precautiile, atunci  cand vine vorba de dileme ale inimii. Relatia ta actuala pare complicta? Pai sunt complicatiile cele care fac lucrurile sa fie pana la urma perfecte, nu?


Astazi fa tot posibilul sa ajungi undeva linga o apa, pentru a absorbi vibratiile ei binefacatoare. Bea destule lichide pentru a evita problemele de tipul deshidratarii. Vei avea o zi aspra, care te va extenua. Pe seara, iti va face bine o baie relaxanta.


Norocul s-ar putea indeparta de tine si e posibil sa ai de infruntat dificultati. Curajul de a vedea lucrurile asa cum sint te va ajuta sa depasesti aceste obstacole de moment.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.