•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Berbec - 21 octombrie 2016

Horoscop Acvaria Berbec

Intri intr-o perioada de liniste si de prosperitate; cu toate acestea ai o senzatie permanenta de lipsa. Simti ca ceva nu este la locul lui, ca ceva continua sa-ti lipseasca. Este doar o impresie sau subconstientul incearca sa-ti spuna ceva?


S-ar putea sa descoperi ca nu toate proiectele se intimpla asa cum ti-ai dori. Uneori vei putea gasi un motiv, alteori nu. Important este sa continui, fara a incerca sa-ti diseci fiecare decizie; pina la urma vei reusi sa-ti atingi telurile.


Ai grija atunci cind vei vrea sa dai un sfat. Chiar daca este dificil, e bina sa lasi deoparte prejudecatile. Altfel vei face mai mult rau decit bine.


De obicei, poti aduna usor puterea necesara sa te mentii in forma. Dar in zilele acestea ai tendinta sa te neglijezi. S-ar putea sa iti fie mai usor daca incorporezi manacarea sanatoasa si exercitiul fizic in rutinele zilnice.

 


  1. Soarta sau destin sunt cuvinte prea puternice pentru a descrie ce ti se intampla in viata romantica. Dar este complicat, asta este sigur. S-ar putea sa trebuiasca sa accepti ca obsesia pe care cineva o are pentru tine, va trebui sa se diminueze.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.