•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Balanta - 21 martie 2019

Horoscop Acvaria Balanta

S-ar putea sa ai chef de scris, poate fi ceva simplu ca un email catre un prieten, dar poate si fi ceva mai creativ, ca un post de blog sau un eseu. Orice ar fi, probabil ca exprima o preocupare intelectuala, filozofica sau spirituala asupra careia speri sa arunci niste lumina. Sa nu fi surprins(a) daca ajungi sa ai mai multe intrebari decat raspunsuri.

 

 


Seful poate parea un tiran, dar uneori necazurile pot veni de mult mai aproape. Nu toti colegii sint incintati de ideile tale. Citeodate pot sa apara conflicte; e important sa le abordezi cu calm. Chiar daca ai obosit sa te lupti cu morile de vint important e sa nu te lasi prins(a) pe picior gresit. Sustine-ti punctul de vedere; fermitatea va da roade.


Nu-ti neglija sanatatea si nu fa compromisuri. Ingrijeste-te din vreme.


In jurul orei cinci dupa amiaza s-ar putea sa primesti niste vesti de mult asteptate. Ai grija; multe vor depinde de reactia ta.


  1. Placerile si neplacerile tale hotarate, nu te ajuta sa iei decizii in probleme care tin de inima. Nu vrei sa faci compromisuri, mai ales in ceea ce priveste angajamentul, si de ce ai face-o? Din fericire, oamenii isi gasesc partenerii de suflet si asa.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.