•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Balanta - 10 ianuarie 2018

Horoscop Acvaria Balanta

  1. Saptamana asta se va dovedi extraordinara, cu o combinatie echilibrata de dragoste si dorinta. A venit timpul sa actionezi, mai degraba decat sa astepti atmosfera perfecta.


O discutie despre bani cu cineva apropiat este intotdeauna dificila, dar acum se impune cu stringenta. Nu o amina, altfel o sa-ti fie din ce in ce mai greu.


  1. Te-ai hotarat sa nu mai iei in considerare precautiile, atunci  cand vine vorba de dileme ale inimii. Relatia ta actuala pare complicta? Pai sunt complicatiile cele care fac lucrurile sa fie pana la urma perfecte, nu?


Nu-ti irosi energiile si timpul gindindu-te cum ai fi putut spune sau face un lucru altfel. Ce a fost a fost, conteaza ce va urma. Important este sa-ti deschizi sufletul.


Atentia conteaza pina la ultimul strop. Aminteste-ti asta data viitoare cand vezi o fintina si vrei sa mergi mai departe. Ar trebui sa arunci o moneda in ea si sa iti pui o dorinta. Acest gest simbolic iti va aminti ca in tine exista visuri care se vor infaptuite. Acorda-le o sansa.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.