•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Balanta - 11 decembrie 2016

Horoscop Acvaria Balanta

Fii atent(a) cum anunti vestile. Chiar daca nu sint dintre cele mai placute, vei putea sa le atenuezi impactul daca vei da dovada de sensibilitate.


In ceea ce priveste cariera nu este un moment potrivit pentru a actiona din impuls. Gindeste-te de doua ori inainte de a lua o hotarire. In fata ta se deschid multe drumuri, dar unele sint pline de pericole.


Te bintuie o discutie lasata in coada de peste cu ceva timp in urma. Acum e momentul sa rezolvi definitiv problema, si va trebui sa o faci cit se poate de public si oficial, in fata tuturor partilor implicate. Anunta-i pe toti de decizia ta si subliniaza ca nu mai are rost sa discutati despre asta. Altfel iti va fi greu sa treci mai departe.


Stresul din ultima vreme s-ar putea sa-si fi pus amprenta pe sanatatea ta. O vizita la un cardiolog nu are ce sa-ti strice, ba din contra!


Norocul ti-l faci cu mina ta. E important sa te afli in locul potrivit la momentul potrivit, dar e la fel de important sa recunosti oportunitatile care ti se deschid.


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.