•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop

Balanta - 13 noiembrie 2019

Horoscop Acvaria Balanta

Te-ai gandit de mult sa incerci ceva neobisnuit, fata de care ai o oarecare reticenta in aceeasi masura ca atractie. Poate erau cursuri de yoga, sau poate de teatru sau poate te hotarasei ca in programul zilei de astazi sa te pui tu pe primul loc. Astazi este o zi buna sa iti iei inima in piept si sa le incerci.


Un cistig neasteptat va reusi sa-ti readuca optimismul. Vei descoperi cu surprindere ca nu esti lipsit(a) de noroc, iar viata ti se va infatisa cu totul altfel.


  1. Vestile bune despre bani ar putea sa te umple cu idei despre cum sa ii cheltuiesti, in special pe lucruri care tin de casa ta. Poate ai nevoie de mobila noua sau poate te gandesti sa zugravesti. Este un timp bun sa te gandesti la asta, atata vreme cat nu te lasi dusa de exuberanta, nu ai vrea sa trebuiasca sa duci inapoi mobila dupe ce descoperi ca nu este ce iti doresti.


Accepta faptul ca oamenii sint diferiti. Nu toti privim lucrurile in acelasi fel; diferentele de opinie sint normale. Important este sa gasesti un numitor comun cu cei apropiati.


Corpul nostru este cel mai valoros lucru pe care il detinem. Ai grija de el.Incearca sa elimini din viata ta lucrurile care nu il iau in considerare, il neglijeaza sau ii fac rau.

 


Pentru horoscopul zilelor trecute Vezi arhiva.