•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Horoscop 2010 - tendinte generale

Horoscop 2010

2010 va fi dominat de citeva evenimente astronomice marcante. Sint de mentionat, in special, opozitiile lui Marte (29 ianuarie) si Saturn (22 martie) urmate de cele ale lui Neptun (20 august), Jupiter (21 septembrie) si Uranus (22 septembrie).

 

Remarcabila este si pozitia particulara a inelelor lui Saturn. Pentru prima oara in aproape 15 ani, in august si septembrie Pamintul se va afla in planul acestora; drept urmare, inelele vor fi practic invizibile.

 

In ceea ce priveste eclipsele de luna, trebuie stiut ca cea din 26 iunie nu va fi vizibila de la noi din tara, iar cea din 21 decembrie 2010 va putea fi urmarita doar partial (imaginea de mai jos a fost preluata de la NASA).

Eclipsa de luna 21 decembrie 2010

 

In general, anul 2010 va fi unul destul de bun, mai ales in comparatie cu 2009. Evident, nu sint excluse suisuri si coborisuri, dar Jupiter isi va spune cu hotarire cuvintul. Perspectivele financiare vor fi in usoara imbunatatire; trebuie sa fiti atenti la cum va vor evolua relatiile cu noii prieteni si extrem de precauti.

 

Influentele acestea sint universale; fiecare zodie in parte beneficiaza de o configuratie astrala proprie care se suprapune marilor tendinte. Pentru detalii, va rugam sa consultati rubricile corespunzatoare fiecarei zodii in parte.