•→ Acvaria .ro-Stelele sa-ti lumineze calea! - Exercitii de relaxare

Exercitii de relaxare

Exercitiile de relaxare sint recomandate pentru reducerea stresului vietii de zi cu zi.


Evident, cel mai bine ar fi sa putem sa ne acordam citeva momente de relaxare intr-un mediu placut, impreuna cu prietenii, in aer liber de preferinta. Din pacate nu este intotdeauna posibil - ne petrecem cea mai mare parte din timp intepeniti pe scaunul de la birou sau blocati in trafic.


Exercitiile pe care vi le propunem va permit sa va relaxati atit psihic cit si fizic, uitind pentru citeva momente de grijile cotidiene si de agitatia din jur. Special concepute pentru a putea fi practicate la birou, aceste exercitiiu va vor readuce un pic din linistea mult dorita.


Pentru moment sint in diferite faze de dezvoltare doua: Spirala Albastra si Con-meditatia rezonanta. Cu timpul, vom adauga noi exercitii.


Principiul pe care se bazeaza este foarte simplu - concentrindu-va citeva momente asupra unei imagini odihnitoare veti putea sa va relaxati. In sine, nici Spirala Albastra nici Con-meditatia rezonanta nu au nimic miraculos ele sint simple ajutoare pentru a ajunge la starea dorita. De aceea este extrem de important sa va concentrati in timpul efectuarii lor; altfel, daca sint practicate doar pentru a bifa ceva in programul zilnic, efectul va fi nul.


Spirala Albastra va fi disponibila in curind.


Con-meditatia rezonanta este in faza beta. Pentru a o incerca trebuie sa va logati (casuta de login se gaseste in dreapta sus a paginii).


Con-meditatia rezonanta poate fi practicata si individual; cu toate acestea, efectele ei sporesc semnificativ prin conjugare mentala cu una sau mai multe persoane apropiate. Cu totii stim ca atunci cind cineva drag se gindeste la tine lucrurile devin mult mai usoare.


Poti programa o sedinta de con-meditatie si anunta prin e-mail citeva persoane apropiate. Chiar daca va aflati la distanta, cele citeva minute petrecute impreuna, gindind la unison, isi vor arata valoarea inzecit.